Weggeefwinkel Roodgewoon

Roodgewoon gaat de grenzen verleggen met oog op de komende herindeling in 2018. Dan gaan de Gemeenten Hoogezand-Sappemeer,  Slochteren en Menterwolde samen op in Midden Groningen. Roodgewoon is een begrip geworden in Hoogezand-Sappemeer voor de minder bedeelde mensen en wil nu ook de samenvoegende Gemeenten er bij betrekken. Roodgewoon organiseert twee keer per jaar een weggeefwinkel, één in het voorjaar en één net voor Sinterklaas. 20 Mei 2017 organiseert Roodgewoon de eerste weggeefwinkel voor dit jaar en heeft er zelf ook veel plezier aan dat steeds meer mensen hun overbodige spullen gratis afstaan aan roodgewoon, die er dan de zorg voor draagt dat deze spullen bij mensen terechtkomen die ze goed kunnen gebruiken.
Zijn er nog mensen die overbodige spullen hebben zoals kinderspeelgoed, kleding, huishoudelijke gebruiksartikelen enzovoort, deze kunnen altijd gebracht worden naar wijkcentrum de kern Hoogezand  op zaterdagmorgen 20 mei 2017 of U kunt contact opnemen met één van deze personen:  Rieks de Jonge tel. 0598-396128, Martijn Lagerwerf tel. 0598-380140, H. Nieborg, tel. 06-46310486 of J. Swierenga, tel. 06-11249978. Dan kan er een afspraak gemaakt worden om de spullen te brengen of op te halen, a.u.b geen grote meubels daar hebben we de ruimte niet voor.
Er is weer zoals van ouds koffie, thee, er is Wilma-soep aangeboden door Jumbo Sappemeer en er is tijd voor een roodgewoon praatje. De Weggeefwinkel is op zaterdag 20 mei 2017 in wijkcentrum de Kern, open vanaf 13 uur tot 16 uur.
Autoschade bedrijf Harms in Hoogezand stelt iedere weggeefdag een bestelauto ter beschikking en daar is Roodgewoon heel blij mee.
Tevens zoeken wij ook nog vrijwilligers in de Gemeente Slochteren en Menterwolde om goederen te verzamelen en dan naar onze opslag te brengen. U kunt dan contact op nemen met één van de bovenstaande tel. nummers. 
Verzamelaars en handelaars zijn niet welkom op de weggeefdag dit is alleen bedoelt voor steun aan de zwakkeren en onze samenleving.

Reactie toevoegen