Zonnepanelen 100 euro goedkoper

Duurzaam Menterwolde heeft goed nieuws: de zonnepanelen op zonnepark Sunbrouck in Zuidbroek kosten per stuk 100 euro minder dan we tot voor kort dachten. U betaalt nu geen € 369,00 maar € 256,00 netto per paneel. Dat prijsvoordeel is prettig voor de degenen die zich al eerder aangemeld hebben. Maar zeker ook voor nieuwe deelnemers. U kunt nog steeds meedoen.

Waarom goedkoper?
De aanvankelijke prijs van € 369,- was gebaseerd op een voorlopige schatting van de aanschafprijs van de panelen en van de aanlegkosten van het park en de netaansluiting bij Enexis.  Alle drie zijn goedkoper geworden. Onder andere door gezamenlijke inkoop. Tot onze vreugde is de aanschafprijs per paneel 100 euro lager dan we eerder dachten.
Het prijsvoordeel geldt voor degenen die zich eerder al aangemeld hebben én voor nieuwe deelnemers.

Waarom meedoen?
We zetten nog even de voordelen op een rijtje
• 1 paneeldeel levert jaarlijks meer dan 250 kWh op
• Verrekening loopt via uw jaarafrekening
• U betaalt geen energiebelasting, voordeel van 14 eurocent per opgewekte kWh
• De gezamenlijke deelnemers vormen een coöperatie
• U draagt geen persoonlijk financieel risico

Nog meedoen?
Heeft deze aantrekkelijke prijs u belangstelling gewekt? Er is nog maar plek voor enkele tientallen deelnemers en u kunt nog steeds intekenen met een of meerdere zonnepanelen. Iedereen in de gemeente Menterwolde, Sappemeer, Hoogezand (behalve Kropswolde), Slochteren en Scheemda kan meedoen. Zowel inwoners, als verenigingen en bedrijven kunnen deelnemen.

Aanmelden en informatie?
U kunt zich aanmelden per mail op info@sunbrouck.nl of bellen met 06-15 397 979

Reactie toevoegen