Nieuwe start Buurtzorg Menterwolde

Door een enorme groei in de afgelopen jaren, was het voor het team niet meer mogelijk om de visie van Buurtzorg uit te dragen. Buurtzorg wil betrokken zorg leveren in kleinschalige teams met volwaardig opgeleide en ervaren zorgprofessionals. 
Nieuwe start Buurtzorg Menterwolde
Daarom hebben we besloten om als team te gaan splitsen in twee teams. In Noord- en Zuidbroek gaan we verder onder de oude naam: Buurtzorg Menterwolde. Dit team bestaat uit vijf vaste medewerkers met daarnaast een aantal vaste oproepkrachten. Buurtzorg kan elke soort zorg leveren zoals: persoonlijke zorg, wondzorg, hulp bij medicatie en palliatieve zorg. 
Ook werken wij nauw samen met de fysiotherapeuten in Menterwolde en de ergotherapeut uit Veendam. Zij kunnen u meer vertellen over lichamelijke klachten en de daarvoor bestemde hulpmiddelen. Wat velen niet weten is dat de ergotherapie vergoed wordt vanuit de basisverzekering. 
 
Voor meer informatie of vragen over zorg en wat de mogelijkheden zijn, schroom dan niet om ons te bellen via het nummer dat onder de advertentie van Buurtzorg staat elders in dit blad.  

Reactie toevoegen