Korenfestival Juicy Lake

Het amusementskoor Juicy Lake uit Hoogezand Sappemeer organiseert op 20 mei a.s. het 'Korenfestival Juicy Lake Midden Groningen'. Dit korenfestival biedt een podium aan maximaal 12 enthousiaste amateur-koren. Tijdens het optreden van de diverse koren, op drie verschillende podia rondom het winkelcentrum 'de Hooge Meeren' in Hoogezand zal een deskundige jury het optreden beoordelen op diverse punten. De beoordeling zal worden samengevat in een juryrapport. Aan het einde van de middag zal er een prijsuitreiking plaatsvinden, waarbij een winnend koor zal worden aangewezen. Dit evenement vindt plaats op 20 mei 2017, in Hoogezand. De aftrap van het evenement zal plaatsvinden middels een sing in voor alle koren.
De optredens zullen op de verschillende podia plaatsvinden. Het doel van dit evenement is om gezamenlijk een mooie muzikale dag te beleven. De koren kunnen hun nummers ten gehore brengen aan een wisselend publiek en aan elkaar. Dit alles in een ontspannen, maar toch enigszins competitieve, sfeer.
Verdere informatie is op korte termijn beschikbaar op de website vanjuicylake: www.juicylake.nl. Graag ontmoeten we jou/jullie koor op 20 mei as. in Hoogezand!

Reactie toevoegen