Plannen om af te vallen?!

De decembermaand is al bijna weer achter de rug. December, de maand met feestelijke, gezellige aangelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw… Het zijn de momenten waar je doorgaans samenkomt met dierbaren en waarbij lekker eten en drinken niet ontbreken. En als het dan januari is, besef je soms dat je een paar kilo’s bent aangekomen. Goede voornemens om af te vallen of meer te gaan bewegen, worden gemaakt. Het nieuwe jaar is de aanleiding om meteen te beginnen.
Fysiotherapie Menterwolde kan je daarbij helpen!In januari start de cursus ‘Afvallen’. De cursus ‘Afvallen’ is een cursus van 12 weken, waarbij een combinatie wordt gemaakt van (2 x per week) fitnessen en bewust leren eten en veranderen van de leefstijl. Er hoeven geen specifieke diëten gevolgd te worden. Tijdens het trainen wordt er zowel aan conditie/afvallen gewerkt als aan het versterken van de spieren. Dit gebeurt door middel van losse oefeningen op een matje tot het gebruik van apparatuur, zoals pully of dumbells.
Om succesvol af te vallen moet je niet alleen meer gaan bewegen, maar moet je ook werken aan een gezondere leefstijl. Fysiotherapie Menterwolde werkt daarvoor samen met gewichtsconsulente Miranda Westers. Tijdens de cursus ‘Afvallen’ komt Miranda 3 keer langs om te vertellen over onderwerpen, die te maken hebben met afvallen en gezond leven. Ze leert je tijdens de bezoeken ook hoe je je met de juiste voeding veel fitter kunt voelen. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak met haar te maken voor een advies op maat.
De nieuwe cursus ‘Afvallen’ start op maandag 9 januari 2017, waarbij de sporttrainingen op maandagavond en op donderdagavond zijn. De lessen worden gegeven in de trainingszaal van Fysiotherapie Menterwolde in De Menterne te Muntendam.
Wil je meedoen met de nieuwe cursus ‘Afvallen’? Je kunt je dan aanmelden via de mail: info@fysiotherapiementerwolde.nl o.v.v. cursus Afvallen of telefonisch: 0598-453535.
Kijk gerust op www.fysiotherapiementerwolde.nl voor meer informatie.
Het team van Fysiotherapie Menterwolde wenst je een gezond 2017!

Reactie toevoegen