Notariaat de Poel

Sinds november 2015 is er in de gemeente Hoogezand-Sappemeer een nieuwe notaris gevestigd, mevrouw mr E. (Lizette) de Poel-Mulder. Met meer dan 18 jaar ervaring in het notariaat, is zij de opvolger van mr. H. Broekema-Baas geworden, voorheen het kantoor Meijer & Broekema Notariaat. Dit betekent dat tot het protocol van notariaat De Poel de akten van notaris Broekema-Baas, diens voorganger notaris Osinga, alsook notaris Meijer en notaris Rinsma uit Zuidbroek, behoren.
U kunt bij Notariaat De Poel terecht voor alle notariële werkzaamheden, alsook denken zij graag met u mee over de inhoud van uw notariële akte, zodat deze perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie.

• Gaat u een woning kopen of verkopen? Zowel de eigendomsakte als de hypotheekakte leggen wij correct voor u vast.
• Wilt u uw testament opmaken? Ontvangt u een erfenis? Of wilt u alvast schenken terwijl u nog in leven bent?
• Samen verder! Een mooi moment in uw leven. Een aantal zaken moeten goed vastgelegd worden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
• Start u een bedrijf? Of richt u een stichting of vereniging op? Wij adviseren u over de beste bedrijfsvorm voor uw onderneming.
• Erft u een nalatenschap met schulden? Zorg dat u niet met uw privévermogen aansprakelijk gesteld kan wor- den voor de schulden van de erfenis.

Notariaat de Poel is is gevestigd te Hoo-gezand aan de Kerkstraat 148 (Naast de Rabobank nabij het Winkelcentrum De Hooge Meren) met ruime parkeergelegenheid tegenover en achter het kantoor.
Kunt u niet op kantoor komen, dan is het mogelijk dat de notaris bij u thuis kan komen. Verder is er iedere woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur een gratis inloopspreekuur. Op dit spreekuur zal er ook een advocaat aanwezig zijn, Helmantel Advocatuur, gevestigd te Sappemeer.

Reactie toevoegen