De Scheepsjoagers op Jaarmarkt

Shantykoor ‘De Scheepsjoagers’ zingt ook dit jaar weer op de Jaarmarkt te Muntendam, welke op zaterdag 4 juni wordt gehouden. Het wordt dit jaar echter wel een speciaal optreden, want het koor bestaat dit 25 jaar en zal hieraan ook tijdens de Jaarmarkt speciale aandacht schenken. Zij treedt deze dag niet alleen op, maar ook het shantykoor ‘De Admiralliteitsjongens’ uit Dokkum en het Piratenkoor ‘Doekegat’ uit Uithuizermeeden doen mee. 
Het belooft weer een bijzonder gezellige dag te worden!!!
In de stand van de Scheepsjoagers zal o.a. ook de nieuwe verzamel-cd worden verkocht. Deze heet ‘The Best of de Scheepsjoagers’ en bestaat uit nummers uit de voorgaande 25 jaar. Kortom een cd die u beslist moet hebben!
 
Op vrijdag 1 juli zullen ‘De Scheepsjoagers’ hun opwachting maken op Delfsail.
Daarna volgt een 4-daagse reis in augustus naar Usedom, waar het koor is uitgenodigd. Ook is er dan een optreden in Polen gepland tijdens de BalticSail.
 
Op zaterdag 1 oktober is er een speciaal Inloopconcert in MFC ‘De Menterne’ te Muntendam. De toegang is deze avond gratis. Hier komen dan naast ‘De Scheepsjoagers’ ook ‘Elad’ uit Muntendam en de ‘Zeemansvrouwen’ uit Zuidbroek hun muzikale prestaties la-ten horen. Ook dit concert wordt een onvergetelijke avond! Op de-ze avond zal ook de allernieuwste CD van ‘De Scheepsjoagers’ worden gepresenteerd. Dit is dan de 11e CD van het koor.

Reactie toevoegen