Actie ‘5 mei comité’ Noordbroek!

Sinds oktober 2015 is het ‘nieuwe’ 5 mei comité actief. Het enthousiaste comité, bestaande uit Angela Huis, Cees van Wieringen, Hennie Dijkhuis, Janny van der Veen, Thomas Wolters, Margriet Burger en Jantien Lambeck, heeft inmiddels een aantal keren gebrainstormd en vergaderd in de Noordsuythoeve.
“We willen uiteraard, om de vijf jaar, de nationale Bevrijdingsdag groots vieren. Dit doen we o.a. door het organiseren van de welbekende optocht van versierde wagens door het dorp en een afsluitend feest. Daarnaast willen we meerdere acties gaan houden om deze festiviteiten mogelijk te maken. We willen actief en zichtbaar zijn in het dorp en hebben besloten om op zaterdag 30 januari een snertactie te houden.”
“We willen iedereen uitnodigen om, tijdens het nuttigen van een kommetje verse snert, kennis te maken met het ‘nieuwe’ 5 mei comité Noordbroek’... en heeft u nog een goed idee voor ons, dan horen wij dat graag. Snert ophalen in eigen pan kan ook! Dan graag vooraf bestellen, dit kan nog t/m vrijdag 29 januari. Lever een briefje of het strookje in bij de Spar, Slagerij Nieland of de Noordsuythoeve, of laat het weten via e-mail of een persoonlijk bericht. U bent van harte welkom, op 30 januari, bij onze snertkraam tegenover de Spar!”

Reactie toevoegen