Start nieuw seizoen bij MMC

Stichting MMC bestaat al weer 12,5 jaar en breidt het aanbod gestaag uit. “Komende seizoenen hebben we weer allerlei nieuwe projecten en extra cursussen op het programma staan. Voor ieder die zin heeft om actief te zijn in eigen regio!” Naast een nieuwe start van diverse cursussen waaronder gitaar voor beginners en gevorderden/akoestisch en elektrisch, een cursus voor songwriters, een pianocursus, een muziekworkshop, een schildercursus, een toneelworkshop begint een koorproject en werkt de organisatie aan een nieuwe opzet voor een productie muziektheater. Na de zeer geslaagde opvoeringen van ‘Wil de nieuwe Fré Meis opstaan” bouwen de theatermakers van MMC aan TAMMO! Op 13 december is er een winterfair.
Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website van MMC wanneer jouw favoriete cursus of activiteit begint en schrijf je snel in.
Stichting MMC (vrijwilligersclub met professionele insteek voor de regio de Compagnieen=Veendam, Menterwolde en Hoogezand Sappemeer als werkgebied) verbindt cultuurbeoefenaren en -liefhebbers.
Volgende week meer informatie in de Tussenklappen.

Reactie toevoegen