het aftellen is begonnen...

Nog precies een week te gaan en dan is het weer zover. De Vereniging voor Volksvermaken Zuidbroek is er weer in geslaagd een geweldig programma samen te stellen om “Het mooiste feest van het Noorden”, de feestweek van Zuidbroek, van de nodige glans te voorzien. Vanaf dit weekend gaat een groep mensen aan de slag om de ijsbaan te veranderen in het festivalterrein van Zuidbroek. “De bevolking op gezette tijden van het nodige vertier voorzien...” één van de doelstellingen die men reeds in 1899 hanteerde, is vandaag de dag nog één van de belangrijkste uitgangspunten van de V.v.V. Zuidbroek. 

Met de hulp en sponsoring van het bedrijfsleven, de middenstand en ook de kleine ondernemer kunnen we dan ook met gepaste trots het programma presenteren. Wie de krant nu omslaat ziet een paginagrote advertentie met het complete programma. Wie alle muziekavon- den, of minimaal 3 avonden naar de tent wil komen doet er goed aan om nog snel even een passe-partoutkaart te kopen. Voor slechts €35,00 kan je 5 avonden lang genieten van de leukste artiesten, de mooiste bands en de meest spectaculaire shows. Wie slechts 1 of 2 avonden wil komen kan op de dag zelf ’s avonds vanaf ca. 19.00/19.30 uur een dagkaart kopen aan de kassa. Genieten is ons motto, of zoals onze voorgangers in 1899 reeds hadden bedacht ...voorzien in het nodige vertier! 
Een vereniging als de onze, die naast deze feestweek ook de jaarlijkse intocht van Sinterklaas organiseert, heeft bestaansrecht door zijn vele vrijwilligers. Echter de glans die wij kunnen geven als bestuur aan deze feestweek is mede dank zij de vele sponsoren. Sponsoren die een financiële bijdrage leveren, maar ook die ons voorzien van allerlei materiële zaken of een groot deel van het ontbijt er neer zetten zijn onmisbaar. Het is niet allemaal zo vanzelfsprekend. Zij doen ons dan ook elk jaar weer versteld staan kijken. Hoe bereidwillig deze men-sen en bedrijven naar ons toe zijn is geweldig. Hun bijdrage in welke vorm dan ook, geeft ons de ruimte om het programma weer zodanig in elkaar te knutselen dat het voor jullie als bezoeker zeker de moeite waard is om te komen. Hier zijn we ze dan ook heel dankbaar voor. DANK, DANK EN NOG EENS DANK. 
Nogmaals, om alvast in de stemming te komen, kijk op de achterzijde van deze Tussenklappen en mis het niet. Feestweek Zuidbroek “Het mooiste feest van het Noorden”. Van 17 tot en met 21 juni. 

Reactie toevoegen