Open deuren voor lokaal talent!!

Op woensdag 8 april staan de deuren van vanBeresteyn open voor beginnend, gevorderd, jong en ouder muzikaal talent. Voor iedereen die eens voor het publiek wil optreden in een open podium setting kan zich aanmelden. Ook voor degene die geen repertoire heeft maar graag één nummer wil laten horen is welkom. Let wel, er wordt een indeling op het podium gemaakt, aanmelden is dus noodzakelijk. Dit kan tot 1 april!!

Op vrijdag 10 april is het de beurt aan gevestigde, ervaren Veendammer muzikanten die deze avond in verschillende bands spelen. Een aantal van hen zal bijna doorlopend te zien zijn. Een avondje snel schakelen is van belang voor deze veelzijdige muzikanten. Vier verschillende bands met veel overlappingen qua muzikanten zorgt voor een samenstelling van bands die deze avond heel bijzonder maakt. Dusty Hat met Gerry Wolthof (gitaar en zang), Marianne van der Velde (zang), Ilona van Veen (viool) en Hans Steneker (bas) bestaan nog maar enkele maanden en spelen Country-Rock.
No Soprano is de strakke band met frontvrouw Marianne vd Velde met een repertoire van Aretha Franklin tot ZZ-Top. Bezetting: Bé Brakke (gitaar), Arjan de Vries (bas), Dik Pomp (drums), Marcel van Mook (toetsen).
Bob Dylan Tribute bestaat uit Bert Bos (zang en gitaar), Willem de Vries (drums), Henk Schaart (gitaar) en Kor Postema (bas).
Spritz is de Herman Broodband met Everhard Sprik als leading vocal, geflaneerd door de lolita’s Antoinette Bolt en Marianne v.d. Velde. Verder: Ad Antonis-se (bas en zang), Marcel Wolthof (drums), Marcel van Mook (toetsen) en Bé Brakke (gitaar en zang).

Woensdag 8 april - Open Podium (op aanmelding)
Vrijdag 10 april - Dusty Hat, No Soprano, Spritz en Bob Dylan tribute

Beide avonden zijn vrij toegankelijk.

Reactie toevoegen