Collectanten voor Fonds Gehandicaptensport

Vereniging Aangepast Sporten Veendam gaat in de week van 29 maart tot en met 4 april 2015 collecteren in de gemeenten Veendam en Menterwolde voor het Fonds Gehandicaptensport. Hiervoor zoeken wij collectanten. De opbrengst van de collecte gaat naar het Fonds Gehandicaptensport en de vereniging mag zelf 25% van de opbrengst behouden. Hierdoor kan onze vereniging de contributie laag houden. Vorig jaar is er € 3235,63 opgelopen door de collectanten, 25% hiervan € 808,91 is naar onze vereniging gegaan.

V.A.S. Veendam biedt sportactiviteiten aan voor mensen met een lichamelijke en/of zintuiglijke beperking, een chronische aandoening en voor hartpatiënten.
Onze sportvereniging biedt u verschillende mogelijkheden op sport gebied, zo kunt u verschillende activiteiten doen in het zwembad of sporten in de zaal. Onze vereniging is er voor jong en oud.
Aangezien de vereniging voor mensen met een lichamelijke beperking is, is het voor veel leden een hele opgave om te lopen. Daarom zijn zij ook op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen met het collecteren.
Voor meer informatie over de vereniging en de collecte kunt u kunt u mailen naar info@vasveendam.nl. Voor meer informatie over onze vereniging kunt u ook de website bezoeken, www.vasveendam.nl.

Reactie toevoegen