Groninger Huis doet!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart vindt de jaarlijkse en grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats: NLdoet! Ook Groninger Huis doet mee! Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk, en laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Groninger Huis ziet NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar we normaal niet aan toe komen.

Handen uit de mouwen in Appingedam, Midwolda en Wagenborgen
Er staan verschillende klussen en activiteiten op het programma voor Groninger Huis. Zo gaan de medewerkers in Appingedam aan de slag met het herstraten en verlichten van het Centrum Kabzeel, worden er bewoners begeleid vanuit Stichting De Hoven en staan de medewerkers klaar om te helpen bij de opening van de wijkwinkel ASWA. In Wagenborgen vergezelt een groep medewerkers bewoners van Zonnehuis Men- terne tijdens een dorpswandeling. Ook gaan er medewerkers helpen bij het planten van bomen in Midwolda.
Groninger Huis onderstreept met deze actie het vrijwilligerswerk in Nederland en doet daarom ook mee met NLdoet. Groninger Huis is trots op de vele vrijwilligers, en natuurlijk in het bijzonder op de bijdrage van onze collega’s.

Reactie toevoegen