Open Dag Heemtuin

Heemtuin Muntendam opent het voorjaarseizoen op zaterdag 21 maart tijdens de Open dag van de Zorg. Tijdens de dag is een speciaal programma in het kader van NL Doet. De Zijlen, WerkPro en Natuur en Milieu Educatie NL (NME) - de belangrijkste samenwerkende organisaties op de Heemtuin Muntendam - heten u op zaterdag 21 maart van harte welkom bij de Heemtuin. U kunt met alle partijen kennis komen maken en zien wat de organisaties bieden op de Heemtuin.
Help mee de tuin voorjaars klaar maken!
Tijdens de jaarlijks gehouden actie NL Doet, georganiseerd door het Oranjefonds, kunnen mensen organisaties ondersteunen door hun vrijwillige hulp aan te bieden bij een klus van een organisatie. De Heemtuin vraagt mensen op zaterdag 21 maart mee te helpen de tuin en het bos voorjaars klaar te maken.
 
Programma Open Dag
Alle activiteiten vinden plaats tussen 10.30 uur en 15.30 uur.
- Informatie over de dagbesteding, zorg en werk die geboden worden op de Heemtuin door De Zijlen en WerkPro
- Informatie over natuureducatie door NME
- Mogelijkheid om mee te werken in de tuin en het bos
- Rondleiding door ervaren rondleider Cees van der Sluis om 13.00 uur - maximaal 20 personen
- Speurtochten uitgezet door NME voor kinderen
- Informatie over de activiteiten van de Heemtuin in 2015
- En natuurlijk de mogelijkheid om iets lekkers te nuttigen in ons paviljoen
Maak kennis met ons!

Bij de Heemtuin treft u een mix aan van medewerkers die in het groen, de horeca, administratieve en organisatorische werkzaamheden, een mooie dagbe- stedingsplek, vrijwilligerswerk, een stageplek of een werkervaringsplek vinden bij de Heemtuin. Daarnaast krijgen vele leerlingen van scholen uit Menterwolde en Veendam onder de deskundige leiding van Natuur en Milieu Educatie lessen op de Heemtuin.
Iedereen is welkom op zaterdag 21 maart bij de Heemtuin aan de Nieuweweg in Muntendam! 

Reactie toevoegen