In het Groninger Museum is veel te doen

Tijdens de voorjaarsvakantie is er voor jong en oud veel te beleven in het Groninger Museum. Iedere zondagmiddag kun je een instaprondleiding volgen door de tentoonstelling Het geheim van Dresden – Van Rembrandt tot Canaletto. Een kaartje is op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa. Reserveren is niet nodig.

Zondagochtendconcert
Op zondag 1 maart verzorgen getalenteerde studenten van het Prins Claus Conservatorium weer een zondagochtendconcert. Dit keer spelen Naiara Ijurko Risco, Peter van der Zwaag en Tatsiana Khaleva, studenten van Johan Hoffman, prachtige klavecimbelmuziek. Het concert is onderdeel van een reeks zondagochtendconcerten op elke eerste zondag van de maand. Kaarten zijn op de zondagen zelf verkrijgbaar bij de kassa.

Speurtochten
Speciaal voor kinderen heeft het Groninger Museum een speurtocht door Het geheim van Dresden (6 t/m 12 jaar) en de Art Trek (7 t/m 12 jaar). Aan de hand van allerlei opdrachten zoeken en kleuren zij hun weg door de tentoonstelling en door het museum. De speurtocht is gratis af te halen en de Art Trek is te koop bij de informatie.

Ga naar www.groningermuseum.nl voor meer informatie over alle activiteiten en tentoonstellingen.

Reactie toevoegen