Open Huis kapsalon In2hair

Het dorp Noordbroek heeft vanaf zaterdag 21 februari weer een kapsalon. U bent zaterdagmiddag van harte welkom aan de Hoofdstraat in Noordbroek om samen met eigenaresse Martine Starink het glas te heffen op deze nieuwe kapsalon en de nieuwe weg die Martine is ingeslagen. 
Iedereen is van harte welkom om dit feestelijke gebeuren mee te komen vieren en meteen te kijken hoe de eigen Kapsalon van Martine Starink er uit ziet en wat alle mogelijkheden zijn. Martine is in 2000 begonnen in het kappersvak, waarvan ze de laatste jaren als kapster in Zuidbroek werkte. Niets geeft meer voldoening dan een persoon die blij is met zijn/haar kapsel. Martine is dan ook een kapsalon begonnen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en om haar passie uit te kunnen oefenen. Na 15 jaar werkervaring, is het voor Martine tijd een nieuwe uitdagende weg in te slaan en dat doet zij door voor zich-zelf te beginnen. Ze verbouwde het pand aan de Hoofdstraat in Noordbroek. Dat leidde tot een sfeervol ingerichte Kapsalon, waar drie kapstoelen, twee royale wasstoelen en fijne wachtstoelen gemakkelijk hun plaats vinden. De kapsalon van Martine is een allround kapsalon waar je terecht kunt voor je haar, maar ook voor een goed make-up advies. Het is een salon
met een warme informele persoonlijke sfeer, waar tijd is voor gezelligheid, contact en overleg. Vanuit deze sfeer kan er professioneel gewerkt worden en krijgt u een goed advies. “Ik neem veel tijd voor de klant; gehaast werken vind ik niet prettig”, vertelt Martine. “Ik kan meer dan alleen knippen. Ik heb ook een cursus visagie gedaan, dus als je een trouwerij of feestje hebt, kan ik zorgen voor een compleet plaatje.” Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor het knippen van kinderen hanteer ik een speciaal tarief. Martine is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en modetrends. In haar kapsalon is de klant hoogste prioriteit. Dit houdt een persoonlijke behandeling in en een op maat gesneden professioneel advies met betrekking tot de styling en de verzorging van het haar en uiterlijke verzorging. Er is deze maand een aantrekkelijke aanbieding. Wanneer u meer informatie wilt en uzelf eens lekker wilt laten verwennen, dan bent u van harte welkom in de nieu-we kapsalon in Noordbroek. De koffie staat altijd voor u klaar. 

Reactie toevoegen