Prestatiebeker voor Milan de Klein

De judoka’s van Ryu zijn actief op veel judotoernooien. De behaalde resultaten op deze toernooien worden zorgvuldig bijgehouden. Voor de eerste plaats krijgt een judoka 30 punten, 2e plaats is 20 punten waard en de 3e prijs is goed voor 10 punten. Het meedoen levert 3 punten op. Er wordt onderscheid gemaakt tussen wedstrijd judoka’s en beginnende judoka’s.
Tussen de wedstrijd jongens was het een nek aan nek race dit jaar. Milan de Klein en Rik Fissering wonnen veel en in de laatste wedstrijden viel pas de beslissing. Milan de Klein werd met een klein puntenverschil nummer 1 bij de jongens.
Ook bij de opstappers was het spannend! Hier lagen de punten erg dicht bij elkaar. Uiteindelijk ging Eric Feikens met de 1e prijs aan de haal!
Bij de meisjes was het minder spannend... We hebben op dit moment maar 1 wedstrijdjudoka bij de meiden. Bente Jager werd dan ook kampioen bij de meisjes.