Heropening Kapsalon José

Open Huis zaterdag 21 februari. Kapsalon José in Meeden is verhuisd naar een prachtig monumentaal pand aan de Hereweg in Meeden. “Een mooi ruim pand, met meer uitstraling”, vertelt eigenaresse José Steenbergen. “Dit past ook beter bij mijn kwaliteit.” José, eigenaresse en tevens drijvende kracht van de kapsalon gaat er helemaal voor. Ze zit ruim 25 jaar in het kappersvak als topstyliste, Ook verkoopt ze styling en verzorgingsproducten van de exclusieve merken Affinage, Biosilk en Chi. “Dit zijn kwalitatief hele goede producten”, vertelt José. 
Kapsalon José staat voor kwaliteit, goede verzorging en gezelligheid; u zult zich thuis voelen in de zaak van José Steenbergen. Zij maakt gebruik van een uitgebreid en zeer complete reeks aan professionele kwaliteitsproducten van haarkleuring tot haarverzorging en styling. Een goed gevoel, een lach en natuurlijk een goede coupe en kleur, die bij u past. José is er van overtuigd dat u zich beter voelt als uw haar goed geknipt en gekleurd is. Kapsalon José is nu ook op twee avonden open, op afspraak, én de zaterdagochtend. De overige dagen bent u ook zonder afspraak van harte welkom.
Zaterdag 21 februari wordt iedereen van harte uitgenodigd in dit schitterende pand om aanwezig te zijn bij de feestelijke heropening van Kapsalon José. Ook zal er tijdens deze happening door Outfit Veendam de nieuwste modetrends geshowd worden door vier modellen. De kapsels worden natuurlijk door José verzorgd. Laat u deze middag inspireren en verwennen met een hapje en een drankje. Tevens maakt u kans op een complete metamorfose, aangeboden door Kapsalon José en Outfit Mode.
Bent u binnenkort in de buurt; loop gerust eens binnen voor een afspraak, u mag natuurlijk ook gewoon bellen. 

Reactie toevoegen