Jukebox’ wint WP talentenjacht 2015

De Talentenjacht Populair verdient een groter publiek! Dat was de conclusie na een mooie en verrassende avond in cultuurcentrum van Beresteyn. De opzet is professioneel, met goed geluid en prachtige belichting. De jongeren op het podium waren serieus bezig met hun optreden en de sfeer was ontspannen. 
Het publiek heeft genoten van een afwisselend programma. Nick Borchers en Robin Weishaupt waren te zien als ‘De Kounavels’ met hun vertolking van een lied van Wia Buze. Dit duo kan zo de cabaretwereld in. Bailey Braam is nog jong, maar heeft een heel eigen geluid. Met wat coaching wordt zij een grote, aldus de jury. En leadzangeres Fleur Nonnekes van ‘Barry’s Band’ gaf een hele persoonlijke interpretatie aan een bestaand nummer volgens de deskundigen.
En de winnaar van de spettende WP talentenjacht 2015 is….. ‘Jukebox’! Deze band is goed op elkaar ingespeeld en met zangeres Ilse Mulder hebben ze een sterke troef in huis. Kortom: deze avond liet zien dat er genoeg talent op de WP is en lef heeft om op een podium te gaan staan. Kom dat zien in 2016! 
 
Uitslag (10 acts):
  1. jukebox met “Make It Wit Chu” (Queens of the Stone Age)
    Jelle van Uffelen-Bas/Jeroen Kamst-El.Gitaar/Lauren Vorstenbosch-Drums/ Ilse Mulder-Zang/Jacco/ Mulder-Gitaar
  2. De Kounavels met “Ik mag die Aibels Geern” (Wia Buze)
    Nick Borchers-piano/Robin Weishaupt-zang
  3. Barry’s Band met “Careless Whisper” (George Michael)
    Zang-Fleur Nonnekes/Saxofoon-Richard Borchers/Basgitaar-Daan Harkema/ Toetsen-Julian Krog/Drums-Maurice Borchers

Reactie toevoegen