Maxima blij met ontvangen steun

Na de start van de kledingbank in april 2014 is de formule van gratis kledingverstrekking aan minima een groot succes gebleken. In het afgelopen jaar zijn veel klanten geweest die veel mooie kleding en toebehoren meenamen. Kleding die voornamelijk door particulieren gegeven werd. Ook een dameskledingwinkel en een schoenenwinkel heeft de kledingbank kleding en schoenen geschonken. In december jl. startte kinderdagverblijf Hoi Pipeloi, in samenwerking met de bibliotheek Veendam en kinderkledingwinkel Mijnnnn! Kamer, een actie voor de kledingbank. Er werd naast (heel) veel kleding en speelgoed, ook 2500,00 ingezameld. Dit geld wordt besteed voor cadeautjes voor kinderen uit de doelgroep.
Kledingbank Maxima is heel blij met al deze hartverwarmende acties. Alle sponsors en gevers van kleding en toebehoren worden hartelijk bedankt voor hun donaties en steun.
Wilt u kleding schenken, dan kan dat weer vanaf dinsdag 27 januari tussen 10.00 - 16.00 uur. Vanaf deze datum wordt weer in de kledingbank gewerkt om de winkel voor de zomercollectie in orde te maken. Belt u naar 0598 750 602 of 06 4246 6536 om een moment af te spreken.
Vanaf dinsdag 3 maart a.s. is de kledingbank weer geopend voor de doelgroep.
Op zaterdag 6 juni a.s. organiseren alle Maxima's in de provincie Groningen gezamenlijk de Maxima Fietstour. Via een mooie route kunt u langs alle Maxima's fietsen en daar een kijkje komen nemen. Het doel van de fietstour is de naamsbekend van Maxima te vergroten en om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te krijgen. De doelgroep en kinderen tot 18 jaar mogen gratis meefietsen, andere deelnemers betalen € 10,00. Meer informatie vindt u op de website www.kledinbankmaxima.nl.

Reactie toevoegen