Bakker Wiert Geertsema leest voor

Woensdag 21 januari t/m zaterdag 31 januari zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel, het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te bevorderen. Kinderen leren er niet alleen enorm veel van, het geeft ze ook nog eens veel plezier en rust. Voorlezen is dus een must, zeker voor het jonge kind!
De Nationale Voorleesdagen zijn woensdag 21 januari van start gegaan met het Nationaal Voorleesontbijt, waar kindercentrum Het Apenstaartje óók dit jaar weer met veel plezier aan mee deed. Om het belang van voorlezen te onder- strepen en aandacht te vragen voor de Nationale Voorleesdagen kwam er een speciale gast voorlezen, onze eigen Bak-ker Wiert Geertsema!! Hij heeft de kinderen voorgelezen uit het boek ‘Boer Boris gaat naar zee’. Dit boek is geschreven door Ted van Lieshout en geïllustreerd door Philip Hopman en is verkozen tot prentenboek van het jaar 2015. Een prachtig boek over Boer Boris die vakantie heeft. Boer Boris gaat naar zee. Hij pakt zijn kleine koffertje. Wat neemt Boer Boris mee?
Een heleboel spulletjes, veel te veel voor in zijn koffertje. Boer Boris besluit dan maar de tractor vol te laden. Nu kan er veel meer mee! Nog steeds niet genoeg? Daar weet Boer Boris wel raad op. Dat wordt een supervakantie!
“Na het voorlezen hebben we leuke liedjes gezongen voor de bakker en hebben de kinderen kunnen smullen van een heerlijk croissantje en lekker zoete broodjes, uiteraard verzorgd door Bakkerij Geertsema!”, vertelt Marga Oolders. 

Reactie toevoegen