Dromen 'Durf te dromen' wedstrijd


BUNNIK - Eind november was de aftrap van de dromenwedstrijd 'Durf te dromen'  in het kader van 15 jaar VMBO. Leerlingen, ouders en leerkrachten/docenten van basisscholen, VO en MBO kunnen dromen insturen. Een selectie van deze dromen wordt uitgevoerd en aangeboden als cadeau aan de leerlingen. De dromen stromen inmiddels binnen. Uw droom of de droom van uw school kunt u nog  insturen tot en met 20 maart 2015.
 
Cadeau VMBO
Bij een feestelijk jubileum hoort een mooi cadeau, vinden de Ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), Economische Zaken (EZ) en Stichting Platforms VMBO. Daarom roepen zij leerlingen, ouders en leerkrachten/docenten van basisscholen, VO en MBO om hun dromen in te sturen. Voorbeelden van dromen zijn het opzetten van een stagebank samen met bedrijven waar VMBO-leerlingen praktijkervaring op kunnen doen, of het opzetten van een cultuurproject voor het hele VMBO. De ingestuurde dromen kunnen verbinding hebben met  de vernieuwing van de beroepsgerichte examenprogramma’s van het VMBO, het vmbo in de toekomst, bedrijfsleven of het maatschappelijk debat binnen het vmbo stimuleren.
 
Dromen insturen
Dromen kunnen ingestuurd worden tot en met 20 maart 2015 via www.vmbo15jaar.nl. Nadat alle inzendingen binnen zijn, volgt er een selectie door vertegenwoordigers van de Ministeries van OCW, EZ en Stichting Platforms VMBO. De indieners van geselecteerde dromen worden gevraagd hun droom toe te lichten. Inzenders worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Voor meer informatie over de 'Durf te dromen' wedstrijd gaat u naar www.vmbo15jaar.nl.

Stichting Platforms VMBO
Stichting Platforms VMBO (SPV), is een samenwerkingsverband tussen de platforms beroepsvoorbereidende en beroepsoriënterende programma's in het VMBO. In Stichting Platforms VMBO hebben deze platforms hun krachten gebundeld.

Reactie toevoegen