Cursussen en projecten

Stichting MMC bestaat al weer 12 jaar en breidt haar aanbod gestaag uit. “Komend seizoen hebben we weer allerlei nieuwe projecten en extra cursussen op het programma staan. Voor ieder die zin heeft om dit jaar lekker actief te beginnen?”
Op cursusgebied zijn er diverse mogelijkheden. Voor de beginnende of gevorderde gitaarspelers zijn er weer cursussen voor akoestisch of elektrisch. De concentratie ligt op kampvuur gitaarspelen. Een methode die MMC nu al 11 jaren volgt. De deelnemers leren vanuit basisakkoorden, diverse ritmes en tokkels zichzelf te begeleiden aan de hand van zelfgekozen liedjes. De blokken van 8 bijeenkomsten wordt afgesloten met een korte presentatie. 
De workshop songwriting coaching class wordt voor het tweede seizoen gegeven; een groep (aanstaande) muzikanten die een aantal keren bij elkaar komt en worden gecoacht in het schrijven van eigen werk. Jeroen Sjoers zorgt voor de begeleiding. 
 
Voor de kunstliefhebbers begint op 
20 januari de cursus schilderen onder leiding van Theo Zwinderman. Deze cursus is voor zowel hen die al bezig zijn met eigen werk en hier in willen groeien of mensen die nog nooit iets hebben gedaan en hier graag mee willen beginnen, jong of oud. Verder is er nog een cursus ‘Paverpoll’ in voorbereiding.
Op het gebied van theater zijn er diverse activiteiten. Voor diegene die aan de slag wil met het werken aan een eigen theaterproductie is er een cursus theater maken. Onder leiding van een regisseur worden alle aspecten van het maken van theater doorgenomen en geoefend. In het voorjaar worden de voorbereidingen getroffen voor de opzet van een nieuwe muziektheaterproductie. De zeer geslaagde opvoering van ‘Wil de nieuwe Fré Meis opstaan’ zal vanaf maart tot aan de zomervakantie nog maandelijks te zien zijn. Wegens succes geprolongeerd, heet het dan. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website van MMC wanneer jouw favoriete cursus begint en schrijf je snel in. 

Reactie toevoegen