Aanpassing pakjesbezorgdagroute

Door de verzakking en wegwerkzaamheden aan het Winschoterdiep moet de route van de pakjesbezorgdag dit jaar gewijzigd worden. De organisatie is in overleg gegaan met de gemeente, echter het is niet verantwoord om de pakjesbezorgdagstoet langs het Winschoterdiep te laten gaan. De route is dan ook aangepast voor onze voertuigen.

Route pakjesbezorgdag
(Klik voor vergroting)

De nieuwe route is als volgt: Overburen, Joustkamp, Meulenhörn, Letzekampe, Vledders, Boslaan, Kerkstraat. Zie ook de tekening. De pieten lopen de reguliere route met de pakjes die aan het Winschoterdiep bezorgd moeten worden. Zoals het nu lijkt zal Sinterklaas op de stoombootauto zijn weg vervolgen, het afgesloten gedeelte van het Winschoterdiep is te lang voor de Sint om lopend te doen, de stoet zal dan teveel vertraging oplopen. We hopen op uw begrip voor deze wijziging. Wilt u toch Sinterklaas nog even ontmoeten dan kunt u naar de dansplek bij de Letzekampe of naar het dorpsplein Aan t Wotter gaan.

Reacties

Het zou mooi zijn om de route de volgende keer in het zuidelijke gedeelte van Zuidbroek te laten beginnen.
Tot nu toe vertrekt de stoet altijd ten Noorden van de A7 en arriveert daarom pas laat in de laatste wijk tussen Spoorstraat en Stationsstraat. Het wachten duurt hier altijd erg lang. En het is elk jaar al pikzwart donker wanneer Sinterklaas met zijn Pieten en de pakjes eindelijk arriveert.

Beste mensen van de organisatie, volgend jaar graag in de wijk Stationsstraat/Spoorstraat beginnen!

Het mooiste zou zijn om het om-en-om te doen. Het ene jaar vanuit Noord-Zuidbroek vertrekken. Het andere jaar vanuit Zuid-Zuidbroek vertrekken. Enz.

Reactie toevoegen