Nieuwe huisstijl Heemtuin

Afgelopen zaterdag is de nieuwe huisstijl van De Heemtuin in Muntendam onthuld door de wethouders Annelien de Winter en Jan Batelaan door het gezamenlijk hijsen van twee nieuwe vlaggen bij de hoofdingang. Ook alle toegangs- en informatieborden zijn voorzien van de nieuwe huisstijl.   
 
 
De keuze voor een nieuwe huisstijl heeft te maken met de overname van De  Heemtuin door de gemeente. De afgelopen periode is veel  werk verricht om De Heemtuin te laten bloeien. De winkel in het paviljoen is voorzien van diverse lokale producten, de tuin is klaar voor het voorjaar, het paviljoen is opgefleurd en ook de horeca draait volop. Ook organiseert De Heemtuin binnenkort weer activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieu Educatie voor de basisscholen in Veendam en Menterwolde. Bij al deze ontwikkelingen past ook een nieuwe huisstijl. 
Na afloop van de presentatie heeft scheidend wethouder Annelien de Winter de Heemtuin overgedragen aan wethouder Jan Batelaan, die in het nieuwe college verantwoordelijk wethouder voor De Heemtuin is. 

Reacties

Heel mooi maar zo onnodig. Typisch overheid om te doen alsof ze
iets fantastisch uitvoeren maar als je de achtergrond opzoekt
is het dezelfde gemeente die de Heemtuin eigenlijk langzaam ten gronde richt...maar jah batelaan en de winter kunnen weer scoren in de krant...ik zou zeggen dat er belangrijkere zaken in deze gemeente spelen dan een logo..als je dan wilt steunen had je dat al eerder kunnen doen.

Reactie toevoegen