Eieren zoeken

Zaterdag 19 april organiseert de Schrijvershoek een eierzoekevenement. In de omgeving van de speeltuin aan de Torenstraat worden door vrijwilligers allemaal eieren verstopt en die kunnen door de kinderen gezocht worden. Ook wordt er per leeftijdscategorie een gouden ei verstopt.
Voor de kinderen die het gouden ei vinden is er een prijsje, verder krijgt iedereen die mee doet iets lekkers mee naar huis. Kinderen die mee willen doen moeten zich van tevoren opgeven. Dit kan op verschillende manieren: via onze site, via ons e-mailadres of via de telefoon bij Marja Akkerman 06-28182414 of Roelina Stuivenberg 06-55823845. Graag naam en leeftijd doorgeven. Beste ouders, wie zich niet opgegeven heeft kan niet meedoen, dus zaterdagmorgen is het niet mogelijk om nog aan te melden!! We hebben de termijn om aan te melden verlengd met één dag, dus aanmelden kan tot en met donderdag 17 april. Voor leden van de Schrijvershoek is deze activiteit gratis, niet-leden betalen een kleine bijdrage.
Zaterdagmorgen is de aanvang om 10.00 uur en als je bij de speeltuin komt even melden bij de tafel, want dan weten we dat je er bent.

Reactie toevoegen