Hoe VITAAL wilt u zijn?

Het voorjaar is aangebroken en heeft ons vroeg verrast met een periode zonnig weer en lentetemperaturen. Mensen met een tuin hebben zich al kunnen uitleven in het opruimen van de sporen van herfst en winter en andere buitenklussen. Menigeen heeft daarbij ontdekt dat het lichaam op gang moest komen en wennen aan lichamelijke arbeid.
Hoe staat het met uw fitheid? Steken oude pijntjes toch nog weer de kop op en bent u mogelijk niet tevreden over uw fitheid en lichaamsgewicht? Misschien hebt u de wens om weer het werk te kunnen verzetten wat eerder ooit mogelijk was, maar nu meer moeite kost dan u lief is?
Bij Provitaal in Meeden staat een heel team voor klaar om samen met u te werken aan,- de naam Provitaal zegt het al - uw vitaliteit. Vitaliteit wil zeggen, de mate waarin iemand krachtig en energiek is.
De gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u, waar mogelijk, bijvoorbeeld van uw pijnlijke, beperkte nek, schouder, rug en ander pijnlijk ongemak af.
Wanneer kracht en conditiegebrek u parten spelen dan kunt u door gerichte trainingen een snelle, duidelijke verbetering realiseren. Zitten daarbij ook nog eens wat kilo’s in de weg dan helpt de orthomoleculaire voedingsdeskundige u graag om door middel van verantwoorde voeding bij te dragen aan een betere spijsvertering en een gezond gewicht. Alleen al hierdoor gaat men zich energieker voelen en komt de zin in lekker lichamelijk bezig zijn sneller terug.
Trainingsmogelijkheden buiten de fysiotherapeutische behandelingen zijn er in de vorm van Fysiofitness en Core Power Program circuittraining. Wilt u liever zelf in eigen tijd buiten trainen dan kunt u gebruik maken van onze unieke conditietest om te bepalen welke hartslag- frequentie het beste resultaat geeft bij uw trainingen.
Voelt u zich vaak gejaagd of gestrest en merkt u dat ook aan een snelle hoge ademhaling dan kunt u via ademtherapie leren daar weer controle over te krijgen en daarmee meer rust in uw systeem te brengen. Vanuit een situatie met rust in de ademhaling is dan gelijk uw trainbaarheid verbeterd.
Kortom Gezondheidscentrum Provitaal heeft nog meer te bieden dan gespecialiseerde fysiotherapie.

Reactie toevoegen