Uitvoering Jong Toveroos

Na maanden studeren was het afgelopen weekend weer spannend voor Jong Toveroos. Ze mochten weer laten zien wat ze ingestudeerd hadden. Met het stuk Het muizennest, dit is een door Martzen Tichelaar bewerkte uitvoering van het stuk mousetrap van Agathe Christie. 
 
 
Na op vrijdag voor weinig jeugd te hebben gespeeld was het zaterdag volle bak in De Broeckhof. Vol overgave werd het stuk op de planken gebracht. 
Dit jaar was er een samenwerking met Street Dance Groep SOS Muntendam. Dit verliep vlekkeloos en het was een mooie aanvulling op het stuk. Gezamenlijk maakten ze er een mooie voorstelling van. 
Regisseur Martzen Tichelaar had dit jaar steun van Wilma Broersma die als assistent van Martzen de honneurs waar nam als Martzen er een enkele keer niet was. Jong Toveroos bewees ook dit jaar weer dat het een mooie springplank is voor hen die zich cultureel willen ontwikkelen. Zo wordt mooi zichtbaar hoeveel talent er in Menterwolde rond loopt en hoe goed toneelspelen voor de ontwikkeling van jonge mensen is. 
Het was een seizoen om met veel plezier op terug te kijken en dit geeft kracht om er ook volgende jaar weer voor de volle 100 % voor te gaan.

Reactie toevoegen