Nationale Sportweek 2014

Fysiotherapie Menterwolde doet mee aan de Nationale Sportweek 2014. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. In 2014 vindt de Nationale Sportweek van 19 tot en met 26 april plaats.
De hele week zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten. De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past. Nog steeds sporten veel mensen niet. De organisatie van de Nationale Sportweek is één van de initiatieven die de positieve bijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot. Jong en oud kunnen bij Fysiotherapie Menterwolde gratis deelnemen aan een aantal sportieve activiteiten: AQUA-fysio op woensdag 23 april; bewegen in water van 29 graden in het D.G. van den Noortbad te Muntendam. Fitness op donderdag
24 april in de trainingszaal aan het Julianaplein in de Menterne te Muntendam. FIT-totaal op vrijdag 25 april; bewegen op muziek met verschillende materialen (o.a. steps, dynaband, ballen) in de trainingszaal in het Gezondheidscentrum De Rotonde te Zuidbroek.

Kom langs in uw sportieve kleding of badpak en ontdek het plezier in sporten.

Reactie toevoegen