Voorjaarsopruiming bij Pand 46

Om ruimte te maken voor nieuwe projecten gaat kunstschilder Dirk H. de Boer een voorjaarsopruiming houden vanuit zijn atelier van 5 t/m 13 april. Deze dagen bent u van harte welkom om het atelier te bezoeken en de nieuwe eigenaar te worden van los werk en series, tekeningen, acryl- en oliewerken en schetsen. Dit werk wordt voor een lage prijs aangeboden, al dan niet ingelijst.
 
 
Dirk H. de Boer is van oorsprong Amelander en heeft via Leeuwarden, Groningen, waar hij kunstacademie Minerva volgde en Arnhem een plek gevonden in Zuidbroek waar hij zijn atelier heeft op bedrijventerrein De Gouden Driehoek. Dit atelier wordt zo nu en dan gebruikt als expositieruimte voor eigen werk, maar ook van andere kunstenaars. 
Dirk is tevens lid van de selectiecommissie bij de Kunstmaand Ameland, een kunstevenement op Ameland waarbij het hele eiland één grote expositieruimte is voor diverse kunstuitingen, dit vindt jaarlijks plaats in de maand november. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang.
Ook start Dirk in september weer met het geven van schilderslessen, deze kunnen zo-wel privé als in groeps- verband gevolgd worden. De lestijden vinden in overleg plaats, zodat de cursist in alle rust kan deelnemen. De kosten hiervoor zijn €25,- per  2,5 uur.  Aanmelden kan via 0598 453553 of dekwast39@gmail.com

Reactie toevoegen