CBS de Parel pakt uit!

Ingezonden: Op vrijdag 25 april is het groot feest op CBS De Parel in Muntendam. Al een tijd geleden hebben ze zich opgegeven om ook dit jaar weer mee te doen aan de Koningsspelen. De feestdag staat in het teken van SAMEN dingen DOEN. 
’s Morgens wordt het pannaveld die dit jaar naast de school werd gemaakt officieel geopend door een bekende voetballer (Nu C1-trainer): Hugo Alves Velame. Hugo speelde mee bij FC Groningen. Na de opening verzorgt Hugo voor de kinderen van de bovenbouw een voetbalclinic. Na de pauze is er door de hele school en buiten op het plein een spellencircuit. De kinderen van de onder- en bovenbouw zullen in groepjes de spelletjes doen en we zullen de morgen afsluiten met het Koningslied. Het verkopen van geraniums is al jaren een succes en ook dit jaar zal dat weer gebeuren. Leerkrachten, ouders van de ouderhulpcommissie en de organisatie van de lentefair hebben hun krachten gebundeld en besloten er één groot feest van te maken. In het kader van cultuur zijn er verschillende kunstenaars op school geweest die prachtige dingen met de kinderen hebben gemaakt. Ook deze kunstwerken zullen worden verkocht op de lentefair. Het belooft een gezellige en actieve dag te worden waarin we met elkaar (alle kinderen en een heleboel ouders, opa’s en oma’s die actief betrokken zijn bij de school) feest zullen vieren. Feest vieren voor Koningsdag, maar ook feest vieren op de lentefair. U bent van harte welkom om ook een kijkje te komen nemen op onze LENTEFAIR! 
Vanaf 12:00 uur is ons restaurant geopend waar u o.a. een lekker kopje zelfgemaakte soep of een lekker broodje hamburger kunt eten. Er zijn kraampjes waar de kunstwerken van de kinderen verkocht zullen worden, maar er zijn ook veel moeders creatief bezig geweest. Ook deze spulletjes zullen verkocht worden. Kinderen kunnen zich laten schmin-ken, er zal een springkussen zijn en er kunnen spelletjes worden gedaan. De opbrengst van de lentefair en geranium-actie is voor de school. Samen met de kinderen zullen we bespreken wat we hiervoor zullen aanschaffen. We hopen op een gezellige en zonnige feestdag voor jong en oud! 

Reactie toevoegen