lingerie & badmode voor borstprotheses

Ingezonden: Kom woensdag 9 april naar Fysiotherapie Menterwolde in het Gezondheidscentrum de Rotonde  in Zuidbroek voor de jaarlijkse modeshow van de nieuwste collectie Mamma Care lingerie en badmode. Diverse mannequins tonen tijdens deze show de nieuwste modellen voor 2014. De toegang is gratis. Na afloop van de modeshow is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan diverse adviseurs en om de getoonde lingerie en badkleding te passen.  
Er zal ook informatie gegeven worden over behandelingen bij lymfoedeem met Yovipak door Varitex.
 
Ook zal er info gegeven worden over borstprotheses door ABC van Basko. De firma Frans Koopal laat de nieuwste trends zien in haarwerken. De organisatie van deze avond ligt in handen van Margreet Dik, compressie en Mamma Care specialiste in samenwerking met Fysiotherapie Menterwolde.
 
Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die het aangaat, meld u aan en kom gezellig langs!
Margreet is vanaf 1992 werkzaam geweest in de orthopedie en flebologie. Begonnen in een orthopedische instru- mentenmakerij als consulente voor therapeutische elastische kousen, kleine orthopedie en Mamma Care. Sinds maart 2012 werkt Margreet als Compressie en Mamma Care specialiste. Ze werkt ambulant en komt dus aan huis om therapeutische elastische kousen evt. Cicaid of Yovipak, borstprotheses, Mamma Care lingerie en badkleding te leveren. Margreet werkt samen met de meeste mammapoli’s, een groot aantal oedeemtherapeuten en de Keizer wondkliniek in Assen. Een afspraak maken met Margreet Dik voor een huisbezoek kan natuurlijk altijd, zodat u rustig in uw eigen omgeving kunt passen.

Reactie toevoegen