Midden tussen de mensen

Op 30 januari jl heeft Harry Wind het verkiezingsprogramma van CDA Menterwolde met als thema ‘Midden tussen de mensen’ gepresenteerd. Hij meldt daarbij het volgende: ‘Op 19 maart 2014 gaat u als inwoner naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen.
 
 
Als kleine partij CDA Menterwolde vragen wij bij de verkiezingen uw oordeel. Bijna vier jaar heeft CDA Menterwolde een bijdrage geleverd aan onze gemeente Menterwolde. Het is aan u om te bepalen hoe onze fractievoorzitter en onze wethouder deze bijdrage hebben ingevuld. Wij willen graag verder met ons werk!’
Met het verkiezingsprogramma 2014-2018 wil CDA Menterwolde midden tussen de mensen staan. In de visie van het CDA is ieder mens van waarde en komt ieder mens pas echt tot zijn recht in relatie tot anderen. Mensen zijn betrokken bij elkaar, de samenleving en de toekomst. Juist in een tijd dat de overheid een stap terug doet, kunnen creatieve oplossingen in de samenleving worden gevonden. Meer dan voor- heen vraagt de toekomst van iedereen een bewuste en betrokken bijdrage. CDA Menterwolde zet in op de volgende vijf speerpunten:
1. Van vrijblijvend naar betrokken: mensen maken hun leefomgeving.
2. Van grenzen naar ruimte: minder regels en meer mogelijkheden.
3. Van nazorg naar voorzorg: voorkomen is beter dan genezen.
4. Van de zijlijn naar meedoen: mensen samenbrengen via werk, school en dorp.
5. Van verbruiken naar waarderen: niet alles van waarde is in geld uit te drukken.
 
Het verkiezingsprogramma is te vinden op de website: www.cda.nl/ groningen/menterwolde

Reactie toevoegen