Succesvol start seizoen

Zaterdag 24 september was de Groninger city of talent cup en de Judoka’s van Judo Ryu Muntendam laten weer van zich horen. 2 Judoka’s van Judo Ryu Muntendam waren afgelopen weekend in Groningen. Milan de Klein stond nu ook weer lekker te judoën. Alle partijen wist hij naar zich toe te trekken. 1 Partij moest vol uitgespeeld worden. De rest werd voor de verstreken tijd met vol punt gewonnen. Een zeer verdiende 1e plaats.
Niek Wolfs begon slecht, verloor de eerste 2 partijen waardoor een plaats in de finale eigenlijk al verkeken was. En de sterkste judoka’s nog tegen moest komen. Alle volgende partijen werden wonderbaarlijk gemakkelijk gewonnen.
Hierdoor kwam een finale plaats toch heel dichtbij. De allerlaatste partij van 2 andere judoka’s moest de doorslag geven. Helaas werd op de allerlaatste seconde door de verkeerde judoka vol punt gescoord, waardoor een plek in de finale verkeken was.
 
Vorige week, 17 september, stonden ook 2 judoka’s op de mat in Veendam. Het eerste toernooi voor 2 judoka’s van Ju-do Ryu Muntendam was weer een feit. Voor Rik Fissering en Milan de Klein was het maar een kort ritje naar Veendam. Hier werden de internationale Veendammer Judokampioenschappen gehouden. Een sterk bezet toernooi met ook buitenlandse deelnemers.
Rik Fissering wist tot de halve finale alle partijen te winnen. Daarna werden de rest van de partijen verplaatst naar een andere mat. Om vervolgens toch weer op twee matten verder te gaan. Beetje verwarrend en de concentratie was weg. De halve finale werd dan ook verloren. Uiteindelijk mocht hij met een 4e prijs naar huis.
Milan de Klein begon slecht, was er niet bij en verloor zijn eerste partij. Vervolgens werden de volgende 3 partijen netjes gewonnen. Even niet erbij en de 
5e partij werd ook verloren. Helaas geen prijs maar toch nog een aantal goede partijen gedraaid.

Reactie toevoegen