Succesvolle finale acrogymnastiek

In Gramsbergen werden afgelopen zaterdag en zondag de district finales in de D/C-lijn gehouden. De meiden van Het Turninstituut probeerden zich te plaatsen voor de halve finale in Oss en Den Bosch in mei.
Felicia, Demi, Julie, Rianne, Natascha en Dorien
Naya Nasser en Sarah Wilkens mochten zaterdag het spits afbijten in de categorie duo D-lijn junior. Deze dames eindigen het hele seizoen al op het podium en dat deden ze zaterdag weer, ze werden knap 2de  in deze categorie!
Dorien Dieterman, Rianne Pluim en Natascha Roossien turnen dit seizoen erg stabiel in de categorie D-lijn senior. Ze werden een sterk deelnemersveld knap 3de! Clubgenootjes Julie Hendriks, Felicia Boonman en Demi Westers lieten een nette oefening zien in dezelfde categorie en eindigden op de 11de plek.
In de categorie duo D-lijn senior waren in de derde wedstrijd Britt Pesman en Ilonka Schut aan de beurt. Ze verbeteren tot nu toe elke keer hun oefening en eindigden op een nette 7de plaats. In de categorie trio D-lijn junior deden Senna Frederiks, Ruth Roorda en Marit Veen mee. Ze lieten een mooie oefening zien, ze eindigden net buiten het podium op een 4de plaats.
 
Zondagochtend was het de beurt aan de dames in de categorie trio C-lijn senior. Drie keer was scheepsrecht voor Kira Frederiks, Joyce Lingbeek en Monique Aardse, ze werden 2de in deze categorie!
In de middag waren Floor van Dongen en Maura Boer aan de beurt in de categorie duo C-lijn Senior. Deze meiden werden overtuigend 1ste!!
 
Tot nu toe een erg succesvol seizoen voor de acromeiden van Het Turninstituut!

Reactie toevoegen