Ondernemersavond Midden-Groningen

Donderdag 21 maart 2019 is de tweede ondernemersavond voor alle ondernemers uit de gemeente Midden-Groningen in Het Kielzog in Hoogezand.

Zo’n 250 ondernemers hebben zich al aangemeld voor de avond die geleid wordt door RTV Noord-presentator Marcel Nieuwenweg. Acteur en regisseur Marcel Hensema groeide op in Winschoten en in Sappemeer. Hensema is bekend van de serie Hollands Hoop en won een Gouden Kalf voor zijn rol in de film Knielen op een bed violen. Op de avond vertelt hij tijdens zijn conference hoe het is om als zoon van een middenstander in Hoogezand op te groeien.

Wethouder Economische Zaken Jaap Borg, zelf ex-ondernemer en eerder als ondernemer op de ondernemersavond aanwezig: “Er zijn volop kansen voor ondernemers in de gemeente Midden-Groningen. Het bedrijfsleven speelt een belangrijke rol in de samenleving van Midden-Groningen. Niet alleen de grotere industrieën, maar juist ook de kleine ondernemers die ervoor zorgen dat inwoners worden voorzien in hun dagelijkse behoefte. Als bondgenoot willen we samen met onze ondernemers die kansen benutten en kijken waar en hoe de gemeente ze daar zo goed mogelijk kan ondersteunen. Vandaar dat alle ondernemers meer dan welkom zijn bij onze ondernemersavond.”

Vanaf 21.15 uur wordt de avond afgesloten met een netwerkborrel in Grand Café Het Kielzog.

Reactie toevoegen