Workshops Minecraft in Bibliotheek Veendam

Miljoenen mensen spelen maandelijks het spel Minecraft. Woensdag 30 januari duikt Bibliotheek Veendam dieper in op deze populaire game met een middag voor kinderen én een avond voor volwassenen. Want wat is Minecraft nu precies?
Virtuele LEGO. Zo wordt Minecraft vaak in het kort uitgelegd. Net als de blokjes van LEGO kun je in Minecraft oneindig bouwen en avonturen beleven. Minecraft is één van de bestverkochte games ter wereld en heeft maandelijks miljoenen gebruikers.
Kindermiddag
Houd jij van Minecraft? Kom dan woensdag 30 januari naar de bibliotheek en ontdek samen met andere spelers nieuwe mogelijkheden. Tijdens de wekelijkse kindermiddag gaan we bouwen en spelen in Minecraft!
De gratis kindermiddag kent een vrije inloop van 14.00 uur tot 16.30 uur.
Workshop voor volwassenen
De meeste kinderen kennen Minecraft, het beroemde bouwspel met blokken van Mojang, wel. Maar volwassenen hebben vaak geen idee waar kinderen zo enthousiast mee spelen. Hoe werkt Minecraft eigenlijk? Wat kun je er precies mee? Maak kennis met dit populaire spel tijdens een workshop in Bibliotheek Veendam. Van 19.30 uur tot 21.30 uur ontdek je zelf de oneindige mogelijkheden van Minecraft.
Deelname bedraagt € 5,- per persoon. Aanmelden kan via veendam@biblionetgroningen.nl.

Reactie toevoegen