Zwem & Poloclub De Inktvis presenteert sponsoren

Z&PC De Inktvis presenteert met trots haar sponsoren Van der Span Elektrotechniek & Installatietechniek te Kolham, Bouwleven te Froombosch en Sun2You te Zuidbroek.
V.l.n.r. aan tafel de heer Slomp van Sun2You, de heer Hillebrand van Van der Span en de heer Kroeze van Bouwleven. Op de achtergrond drie trainers van de vereniging.
René Damhoff, voorzitter van Z&PC De Inktvis: Deze sponsorinkomsten zetten we in voor duurzame investeringen in het zwemmen en waterpolo. Zo is met de komst van deze sponsoren, een lang gekoesterde wens om de clubkleding te vervangen realiteit geworden. Ook toekomstige leden kunnen wij hierdoor clubkleding aanbieden tegen fors gereduceerde prijzen. Wij zijn onze sponsoren dankbaar voor het feit dat ze zich meerdere jaren aan De Inktvis hebben willen verbinden als sponsor.”

Z&PC De Inktvis is een zwemsportvereniging in de Gemeente Midden-Groningen en telt zo’n 220 leden. Naast zwemles biedt Z&PC De Inktvis de zwemsporten waterpolo en zwemmen aan, zowel recreatief als competitief. 

Reactie toevoegen