Koekvormpjes ontwerpen en lezing over voeding.

Koekvormpjes ontwerpen
Koekjes die er aantrekkelijk uit zien smaken nét iets lekkerder. Ontwerp daarom nu jouw eigen koekvormpje en laat deze uitprinten met de 3D printer in de Bibliotheek Hoogezand. Deze activiteit is voor jong en oud en er zijn geen kosten aan verbonden. Kom langs op: dinsdag 27 november 13.30-16.30 uur of donderdag 29 november 13.30-16.30 uur.

Waar je woont verklapt wat je eet
Professor Gerjan Navis van het UMCG wil graag in gesprek gaan over voedingsgewoontes in Midden-Groningen. Ze werkt o.a. als onderzoeker mee aan het Lifelines onderzoek. Een gezonde leefstijl, allerlei mensen hebben hierover iets te zeggen. Prof. Gerjan Navis van het UMCG  geeft verrassende inzichten over voeding en gezond leven Eetgewoontes  veranderen? Kijk verder dan het bord zelf!
Op donderdag 28 november van 19.30-21.00 uur ben je van harte welkom om haar lezing in de Bibliotheek Hoogezand bij te wonen. Het is gratis, ook voor niet-bibliotheekleden.

Donderdag 1 november is de landelijke campagne Nederland Leest gestart. Wat gebeurt er in Hoogezand?

Voedselbank
De hele maand november staan er bij de thematafel van de campagne Nederland Leest in de Bibliotheek Hoogezand kratten voor de voedselbank. Iedereen kan hier houdbare producten doneren voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Het gaat om houdbare levensmiddelen als limonade, suiker, pastasaus, rijst, babyvoeding.  De voedselbank heeft grote moeite om de voedselpakketten te vullen. Wanneer u een tas met boeken meeneemt naar de Bibliotheek kan er wellicht ook nog tandpasta, macaroni, of hagelslag bij in?   

Reactie toevoegen