Muntendammers jagen op miljoenen

Amsterdam, 29 augustus 2018 – Vijftig inwoners van Muntendam uit postcodegebied 9649 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Muntendam daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 9 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Zondagavond 9 september is de ontknoping te zien bij RTL 4

Henk uit Muntendam is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik ben touringcarchauffeur van beroep en ik rijd door heel Europa. Gelukkig ben ik precies op tijd terug om plaats te nemen in de studio van Miljoenenjacht. Ik volg het programma al jaren en het lijkt me super om het nu eens van dichtbij mee te maken. Wat ik doe als ik bij Linda aan de desk kom te staan? Dat zien we wel. Ik laat het op me afkomen!"
 
Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Muntendam zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Muntendam is zondag 9 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Reactie toevoegen