De Scheepsjoagers in Travemünde.

Muntendam - Van 6 t/m 9 juli treedt het shantykoor "De Scheepsjoagers" uit Muntendam maar liefst 7 keer op tijdens het internationaal shantyfestival in Travemünde in Duitsland.
Shantykoor  " De Scheepsjoagers" treden op tijdens shantyfestival in Travemünde
Vrijdagmorgen 6 juli vertrekt het koor in 2 bussen richting Duitsland. Wekenlang is er door het koor geoefend om een zo goed en mooi mogelijk repertoire in te studeren. Ondanks de warmte is er door iedereen ontzettend veel  energie geleverd en zijn de verwachtingen dan ook hoog gespannen. Ook zal het koor tijdens dit festival deelnemen aan een wereldrecordpoging om samen met de 41 andere koren het grootste shantykoor van de wereld te vormen. De optredens vinden plaats op verschillende podia in de haven van Travemünde.

Op zondag 22 juli geeft het koor een concert in de Sankt Nicolaus Kirche in Rhede aanvang 17.00 uur, waarna voor het koor de vakantie aanbreekt. Entree is gratis.
Op zaterdagavond 6 oktober zal er in De Menterne een gezamenlijk optreden zijn met het Chr. Mannenkoor "Albatros" uit Nieuwe Pekela.
Een uniek optreden van twee prachtige koren waar u beslist bij aanwezig moet zijn. Nadere bijzonderheden volgen.
Ook is het koor op zoek naar nieuwe leden. Aarzel niet en maak van zingen uw hobby en kom na de zomervakantie op onze repetitie. We beginnen weer op 3 september om 19.30 uur in De Menterne in Muntendam.

Voor meer informatie kijk op www.scheepsjoagers.nl

Reactie toevoegen