Binnenkort weer feest in Muntendam

Door de Culturele Raad wordt ook dit jaar weer het één en ander georganiseerd. De kermis wordt van 24 t/m 27 mei a.s. gehouden en die kunt u dan vinden op de parkeerplaats bij dorpshuis de Menterne. 
Binnenkort weer feest in Muntendam
Op zaterdag 2 juni is de gezellige jaarmarkt. U kunt van 10.00 - 16.00 uur genieten van de vele en veelzijdige kraampjes. Op deze markt proberen beroepskraamhouders hun handel te verkopen, maar ook verenigingen, stichtingen, e.d. kunnen hun activiteiten promoten. Voor de kleintjes is er een draaimolen. De muziek zorgt voor extra gezelligheid en zal worden verzorgd door het shantyfestival, de Street band en het Dweilorkest ‘Wakker Worden’.
Op 4, 5 en 6 juni kunt u weer in de omgeving fietsen. Vanaf 18.00 uur kunt u vertrekken bij dorpshuis de Menterne. De tochten zijn ongeveer 30 kilometer lang.
Ook aan de kinderen is gedacht, want door de Stichting Jeugd Werk Groep zal op woensdag 6 juni iets voor de basisschool leerlingen worden georganiseerd. Vele vrijwilligers hebben zich weer ingezet om dit jaarlijkse evenement tot een succes te maken. Veel plezier. 

Reactie toevoegen