Tenniskampioenschap Slochteren

De Tenniskampioenschappen Slochteren (TKS) zijn een begrip voor tennissers in de oude gemeente Slochteren. Dit jaar worden de TKS voor de 30e keer georganiseerd en wel van 18 t/m 24 juni.
De organisatie is in handen van Tennisvereniging Kolham. Dit jaar is de gemeentelijke herindeling aangegrepen om het toernooi iets anders op te zetten. De wedstrijden worden nog steeds gespeeld op de banen in Tuchem, Siddeburen, Schildwolde, Kolham en Harkstede. Dit geeft het toernooi een bijzonder karakter. Deelname is nu echter opengesteld voor alle inwoners van de Gemeente Midden-Groningen en/of leden van de tennisverenigingen binnen de nieuwe gemeente. De organisatie hoopt hiermee op een grote deelname. Bovendien wil men op deze wijze een bijdrage leveren aan de integratie van de drie oude gemeenten Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer in de nieuwe gemeente. De gemeente ondersteunt deze nieuwe opzet van harte. Dit blijkt onder andere uit het feit dat wethouder Erik Drenth het toernooi op maandag 18 juni zal openen.
Het toernooi wordt gehouden van maandag 18 t/m zondag 24 juni. De finales op de zondag zullen zoveel mogelijk op de banen in Kolham worden gehouden. De afsluiting vindt ook in Kolham plaats. De inschrijving is geopend. Men kan zich inschrijven via toernooi.nl

Reactie toevoegen