Knappe prestaties van de acro meiden

De afgelopen weken hebben verschillende teams van Het Turninstituut in Hoogezand tijdens halve finales gestreden voor een plekje in de finale. 
Als eerst was het de beurt aan C-lijn trio Floor van Dongen, Magret Huisman en Julie Hendrinks om hun balans en tempo oefening te laten tijdens de finale in Oss op 21 april. Ze werden in een sterk deelnemersveld knap 5de. Helaas gingen er in deze categorie 4 teams door en staan ze hiermee eerste reserve voor de finale op 23 juni in Rotterdam.
Op 5 mei mochten Joyce Lingbeek, Kira Frederiks en Monique Aardse in de D-lijn hun oefening in Oss laten zien. Hun super strakke oefening was goed voor een derde plaats! Deze meiden hebben zich hiermee direct geplaats voor het NK op 9 juni in Oss!
Knappe prestaties van de acro meiden
Op 13 mei was het de beurt aan Mirna van de Grind, Myrthe Smit en Florianne Bakema in de categorie E-lijn. Met een nette oefening werden deze meiden 5de en staan hiermee ook eerste reserve voor de finale op 9 juni in Oss.
Heb je interesse in acrogym bij Het Turninstituut? Kijk op onze facebook/instagram pagina voor info over open trainingen.

Reactie toevoegen