Vrienden en Vriendinnendag

Harkstede - Zaterdag 12 mei was er op Voetbal Vereniging Harkstede een Vrienden en Vriendinnendag. Iedereen was welkom, leden en niet-leden, en je mocht je vrienden meenemen! 
Vrienden en Vriendinnendag
Uiteindelijk waren er bijna 70 kinderen, een goeie mix van meiden en jongens, heerlijk aan het voetballen op zaterdagmiddag. 
Wat een prachtige dag voor zo'n super evenement.  Niet alleen omdat het weer meezat, maar ook omdat alle kinderen vrolijk waren, en prachtig samen voetbalden. Onder leiding van alle begeleiders startten we met een gezamenlijke warming-up. Daarna begonnen ze met het schieten op goal, als je de bal door het gat schoot kreeg je punten, en wat was iedereen gebrand om de meeste punten te scoren. Ook deden ze partijspel; 4 tegen 4 met keeper, waarbij iedereen natuurlijk graag wilde scoren. Je kon ook oefenen om een echte dribbelkoning te worden, ze konden uitrazen op het springkussen, en afkoelen bij het flessenvoetbal, even uitrusten bij de tafelvoet- tafels om vervolgens tikkertje te gaan doen met de bal aan de voet waarbij ze leerden om niet alleen oog voor de bal te hebben maar ook oog voor elkaar. 
De begeleiders waren geweldig, er was ranja in overvloed, de muziek stond aan; kortom een dag om niet te vergeten. Deze feestelijke dag werd afgesloten, alle kinderen kregen een goodiebag mee en konden moe maar voldaan weer naar huis. Geslaagd! 

Reactie toevoegen