Na 58 jaar achter dezelfde kinderwagen…

Twee bijzondere foto’s, genomen op de Noorderstraat in Sappemeer: we zien dezelfde vrouw op dezelfde plek bij de dezelfde kinderwagen, met een tijdsverschil van … 58 jaar.
Na 58 jaar achter dezelfde kinderwagen…
De linker foto is in februari 1960 genomen aan de Noorderstraat. Op de achtergrond een gedeelte van het Westerhooghout over het toenmalige Winschoterdiep en de torenspits van de R.K. Sint Willibrorduskerk. De rechter foto is in februari 2018 genomen op dezelfde plek aan de Noorderstraat. Door de bomen is nog een stukje torenspits te zien. 
Mevrouw Alberts-Sagel uit Sappemeer liep in 1960 met haar dochter in de kinderwagen aan de Noorderstraat en werd door OLFO gefotografeerd. OLFO FOTO was destijds een straatfotograaf, die je bij allerlei gelegenheden kon tegenkomen. De kinderwagen was een Riemersma kinderwagen, destijds gemaakt in Surhuisterveen. 
Op dezelfde plek loopt mevrouw Alberts anno 2018 op een prachtige dag met haar achterkleinzoon in dezelfde Riemersma kinderwagen en dit keer werd ze gefotografeerd door haar dochter, die in 1960 in de kinderwagen lag…

Reactie toevoegen