Diamanten Bruiloft

Hoogezand - Vorige week donderdag waren de heer (88 jaar) en mevrouw Holthof - de Graaf (83 jaar) 60 jaar getrouwd. Meneer is geboren in Veendam en mevrouw in Sappemeer. Zij hebben elkaar als tieners ontmoet tijdens het dansen, dat zij regel-matig deden in een hotel dat destijds stond in het Slochterbos. Volgens mevrouw kon haar man dat heel erg goed.
Diamanten Bruiloft
De heer Holthof is al 70 jaar doof, maar desondanks heeft hij met heel veel plezier 23 jaar gewerkt bij transportbedrijf Otto van Biesum groente en fruittransport in Hoogezand, destijds stond het bedrijf bij het vroegere veilingterrein.
Heel trots is hij op zijn onderscheiding die hij in 1979 heeft gekregen van het bedrijf. Hij was toen 20 jaar in dienst en hij heeft 3,5 miljoen schadevrije kilometers gereden met zijn vrachtwagens met aanhanger.  Helaas ging het bedrijf failliet en daarna heeft hij nog verschillende werkgevers gehad tot aan zijn pensioen.
Mevrouw heeft gewerkt in een tricotagefabriek in Sappemeer. Hier werd destijds dames- en kinderkleding gemaakt. Ook heeft zij schoongemaakt bij de plaatselijke huisartsenpraktijk. 
Nu gaat meneer graag vissen en mevrouw sjoelt en leest graag. Zij vervelen zich niet. Samen hebben zij een zoon en een dochter gekregen en dankzij hen ook 5 klein- en 5 achterkleinkinderen.  Afgelopen zaterdag ging het echtpaar met hen en met broers en zussen heerlijk uit eten.
 

Reactie toevoegen