Uit zicht, maar in de zon

Maandag 6 november geeft Coöperatie SunBrouck vanaf 20.00 uur informatie over deelname aan het zonnepark in het MFC Ruitenvelder, Ruitenweg 39 in Froombosch, Zaal open om 19.30 uur. 
De energiecoöperatie SunBrouck U.A. is onlangs na een lange en gedegen voorbereiding opgericht en wil mensen die met zonnepanelen energie willen opwekken, maar niet een geschikt huis daarvoor hebben, ter willen zijn. Tijdens de informatieavond worden alle mogelijkheden toegelicht. 
 
Geen geschikt dak voor zonne-energie?
Uw dak ligt niet op het zuiden, uw dak is niet geschikt (rieten kap, monumentaal pand, bouwkundige beperking, veel schaduw… enzovoort), of u vindt panelen gewoon niet mooi op het dak? U wilt echter wel goedkoop instappen in zonne-energie met een zeer goed rendement? Dan is SunBrouck iets voor u: Zonnepanelen uit het zicht, maar in de volle zon! 
 
Stelt U zich eens voor:
Een prachtig omsloten gebied, perfect uitgericht op het zuiden, geen bomen, daken of flats die de kracht van de zon inperken. De perfecte hoek richting zon. Dat is allemaal mogelijk op zonnepark SunBrouck! Voor elke KWh dat uw paneel op dit park oplevert ontvangt u de energiebelasting terug! 
 
Meedoen!
Deelname in het zonnepark bij Zuidbroek is nog altijd mogelijk. Coöperatie SunBrouck heeft met de installateur een optie voor 200 extra panelen kunnen regelen! Maar om het park aan het einde van dit jaar 2017 te kunnen realiseren, is snelle aanmelding van u geboden. Dat is wat u als inwoner van Slochteren, Froombosch of Kolham kunt doen. Aanmelden en investeren in een duurzame toekomst.
U neemt deel door per paneel 99 euro in te leggen, daarna zijn de kosten nog €17 per paneel per jaar, gedurende 15 jaar. Dat bedrag is slechts een deel van de opbrengst. Na deze periode blijven de panelen nog 10 jaar stroom opbrengen.
 
Coöperatie
De deelnemers vormen samen de coöperatie. Deze is niet commercieel, maar levert U voordeel op. Namelijk u wekt samen met anderen duurzame energie op, u ontvangt 15 jaar lang vrijstelling van de energiebelasting over uw stroomverbruik, en u kunt daarna nog 10 jaar stroom opwekken. Er liggen weliswaar geen panelen op uw eigen dak, maar wel op een ideale locatie in Zuidbroek. 
U bent bij de coöperatie van harte welkom, de enige voorwaarde is dat u woont in één van de volgende postcodegebieden: 9636, 9635, 9679, 9651, 9649, 9632, 9633, 9611, 9603, 9601, 9615, 9619 of 9621.
 
Kijk eens op de website www. Sunbrouck.nl of volg ons op Facebook! 

Reactie toevoegen