Vrouwen van Nu

Muntendam - Vrouwen van Nu, afdeling Muntendam is, zoals de naam al aangeeft, een vereniging voor de vrouw van Nu, met leden die naast hun leefomgeving ook de onderlinge band met elkaar willen versterken.
Wat organiseert deze vereniging zoal? Zij organiseert in september tot en met april maandelijks bijeenkomsten met interessante lezingen en humoristische avonden. In december wordt er een gezellige avond in kerstsfeer georganiseerd, en ter afsluiting van het seizoen is er in de maand mei alvast een mooie boottocht gepland door een deel van de provincie Groningen. 
Verder zijn er leuke themamiddagen en worden er diverse excursies georganiseerd, zowel door de afdeling Muntendam als ook door de Provinciale afdeling. 
 
Daarnaast kunnen de leden deelnemen aan verschillende actieve clubs van de afdeling, waaronder: de leesclub, de kaartclub, de quiltclub, de bowlingclub en de creatieve club. Zulke clubs en activiteiten ontstaan vaak wanneer leden aangeven hiervoor interesse te hebben en dat graag willen delen met andere vrouwen. Inbreng van de leden is dus van groot belang.
Leden kunnen tevens meedoen aan alle evenementen en bijeenkomsten die door het landelijk en provinciaal bestuur worden georganiseerd.
Door middel van het Vrouwen van Nu Magazine worden alle leden regelmatig geïnformeerd over de verschillende activiteiten van de grootste vrouwenorganisatie van Nederland. En met de ledenpas kunnen de leden regelmatig met korting naar diverse evenementen of musea.
Veel vrouwen uit Muntendam en omgeving zijn nog geen lid van deze mooie en actieve vereniging. Zij worden hierbij van harte uitgenodigd om eens geheel vrijblijvend een bijeenkomst te bezoeken. Belangstellenden zullen hartelijk worden ontvangen en kunnen zich vooraf aanmelden. 
De bijeenkomsten vinden plaats in de Menterne op de derde donderdag van de maand en beginnen telkens om 19.45 uur.
Meer informatie vindt u op de website: www.vrouwenvannu.nl/muntendam
Voor een bezoek aan een bijeenkomst graag even een berichtje naar: 

Reactie toevoegen