“Vol gas over de plas”

Op zondag 17 september as. is het zover, de ondernemers in Park Borgerswold in Veendam gaan iets nieuws organiseren; “Vol gas over de Plas!”. Wie fietst het traject van 25 meter over een smalle strook over het water en trekt als snelste aan de bel?

“Vol gas over de Plas” is een variant bij het bij iedereen wel bekende “Fiets ‘m derin”. Vanaf een drijvend plateau wordt er gestart en is het de bedoeling dat je de overkant bereikt op de fiets. Dit kan zowel op een eigen fiets als een fiets van de organisatie. Iedere deelnemer heeft hiervoor 3 pogingen. Er wordt gestreden om 2 hoofdprijzen. Wie is de snelste en luidt als eerste de bel en wie heeft de meest ludieke fiets! Naast de activiteit op het water wordt er gezorgd voor een leuk randprogramma. Niet alleen aan de deelnemer maar ook aan de toeschouwer wordt gedacht. Er is vertier en men kan een hapje en drankje verkrijgen.
Inschrijven kan via www.inschrijven.nl en dan even zoeken op “Veendam”. Verdere informatie over de regels e.d. vind je op de facebookpagina van Park Borgerswold Veendam. “Meld je allemaal aan zodat we er met elkaar een succesvol evenement van maken!”

Reactie toevoegen